Jakosportkleding.nl/G&T heeft in samenwerking met Jako Teamsport(kledingleverancier SC Heerenveen) wederom een nieuwe voetbalvereniging kunnen toevoegen aan de reeks clubs die al onder contract staan.

I.V.M. DE FEESTDAGEN, ZIJN WIJ GESLOTEN VAN 26-12 T/M 30-12 WIJ VERZOEKEN U VRIENDELIJK REKENING TE HOUDEN MET EEN LANGERE LEVERTIJD! VOOR URGENTE ZAKEN ZIJN WIJ BEREIKBAAR PER MAIL, INFO@GROENEVELDENTOP.NL VANAF 02-01-2017 STAAN WIJ WEER VOOR U KLAAR!

Het is druk op de kantoren en in het magazijn van Jakosportkleding.nl. Dagelijks komen er bestellingen binnen. Zowel particuliere klanten alsmede sportverenigingen en organisatoren van evenementen kunnen op de webshop terecht voor het bestellen van Jako artikelen. Nationaal maar ook internationaal weet men de website goed te vinden. Het personeel van Jakosportkleding.nl is blij verrast met de enorme toename in bestellingen de afgelopen jaren. “In 2005 waren wij één van de pioniers die het merk Jako Teamsport op de Nederlandse markt hebben gebracht” aldus Vincent Groeneveld, mede-eigenaar van Jakosportkleding.nl.

De verschillende chauffeurs van Arrriva zijn door G&T voorzien van frisse polo’s en caps tijdens hun dienst bij Delfsail. Voor de polo is gebruik gemaakt van een sublimatiedruk en voor de caps een nette borduring.


Toon meer berichten


Wij werken voor