Over ons

We vinden het leuk om u iets over Groeneveld & Top te vertellen. Immers de achtergrond van je bedrijf bepaalt wie je bent. Wie zijn we, waar staan we voor en hoe zijn we hier gekomen?

Uw wensen inspireren ons tot het bedenken van mooie concepten die bij uw organisatie en communicatiestrategie passen. Groeneveld & Top is specialist in het bedenken en realiseren van creatieve en onderscheidende premiums, promotionals, business gifts, loyaliteit- en totaalprogramma’s. We vertalen deze naar een boodschap, die uw doelgroep altijd raakt. En vanzelfsprekend houden we voortdurend rekening met de juiste balans tussen creativiteit, effectiviteit en budget.

We leveren en bedrukken promotionele artikelen en textiel in alle sectoren. Met onze eigen DTP afdeling en drukkerij zijn we erg flexibel en denken we met u mee van schets tot eindresultaat. Via de online catalogus van relatiegeschenken en Jako sportkleding, heeft u online toegang tot een deel van ons assortiment. Heeft u advies nodig of wilt u sparren, neem dan contact met ons. We zijn graag die collega die met u meedenkt.

  • Levering uit voorraad en custom-made producten
  • Jarenlange ervaring en een zeer uitgebreid netwerk van leveranciers
  • Een eigen ontwerp afdeling die graag met u meedenkt in concepten
  • Focus op organisaties en strategie

Wij werken voor