Hoe zijn wij begonnen

Groeneveld & Top stelde zich bij haar oprichting in 1999 ten doel om zich  te onderscheiden van alle andere bedrijven op haar vakgebied. Dit gebeurde enerzijds door toonaangevende merken exclusief voor de zakelijke markt te vertegenwoordigen en anderzijds door  kwaliteit in alle facetten van haar werk tot norm te verheffen. Dat Groeneveld & Top sinds een aantal jaren een vooraanstaande positie inneemt in onze branche, is het gevolg van deze oorspronkelijke doelstelling.

Vincent Groeneveld en Gabe Teun Top, eigenaren van Groeneveld & Top, kwamen in 1999 op het idee om hun gedachtengoed samen te brengen en hun droom waar te maken. Al snel werd besloten om zich te specialiseren in 4 productgroepen namelijk geschenkartikelen, sportkleding, bedrijfskleding en promotiekleding. Door marketingkennis, branchekennis en een breed netwerk van leveranciers samen te voegen met hoge kwaliteit en snelle service, groeide Groeneveld & Top tot een bekende leverancier in de provincie. Toonaangevende merken werden toegevoegd aan het assortiment en steeds grotere klanten, beroemde spelers uit het veld, voegden zich toe aan het klantenbestand.

Wie zijn wij nu

Vandaag de dag is Groeneveld & Top dan ook een netwerker pur sang die volledig gespecialiseerd is in de ontwikkeling van bedrukte reclameartikelen voor zowel particulieren als het bedrijfsleven. Van zorginstellingen, voetbalclubs, evenementen, horeca ondernemers tot verenigingen, in elke branche zijn we bekend. Let’s brand your image, is een specialisme dat we als geen ander beheersen. Denkend vanuit uw organisatie, denkend vanuit concepten, strevend naar een passende tool om uw boodschap bekend te maken.

Met trots presenteren we onze portfolio, die u laat zien welke klanten we de afgelopen jaren hebben mogen bedienen.

Wij werken voor